- verhaal uit de praktijk

Bedrijfskantine

http://www.aldysvoetzorg.nl

 Bedrijfskantine

 

Ja heus, Aldy’s Voetverzorging is in het bezit van een bedrijfskantine. Nu hoor ik jullie denken, grootheidswaanzin, maar toch.  Wanneer ik werk in de praktijkruimte thuis is het natuurlijk makkelijk, mijn hele huis is om de praktijkruimte heen. Ook wanneer ik werk in de praktijkruimte die ik huur bij Schoonheidssalon Puur bij Mirjam heb ik een keukentje.

Maar als ik ambulant werk gebeurt alles vanuit de auto. Per dag bezoek ik dan 8 tot 10 clienten en ja tussendoor wil de inwendige mens ook wat. In mijn auto ligt dan altijd een broodtrommel, thermoskan thee en een flesje water. O ja er ligt ook altijd drop, chocolade of chips. En het grote voordeel van mijn rijdende bedrijfskantine, hij stopt weleens bij de visboer voor een lekker broodje paling. Maar nu mag ik dus even niet aan het werk (C woord) tot 2 maart 2021 en is manlief thuis aan het werk. 

Daardoor is onze woonkamer ineens zijn kantoor en zijn bedrijfskantine. En ik, tja ik ben vertrokken naar mijn eigen praktijkkamer, op de eerste etage. Hier zit ik met mijn laptop, telefoon en agenda. Ben veel klanten aan het afbellen, heb trieste en leuke gesprekken. Mijn BTW aangifte eerste kwartaal gedaan. Mijn website waar ik al een jaar niets meer aan veranderd heb kan ik in de maand april eindelijk eens mee aan de slag. En hoera, de opleidingsinstellingen denken mee en bieden een hoop e learning opleidingen aan waar ik lekker mee aan de slag kan. Verder ga ik eindelijk eens een nieuwe brochure van mijn bedrijf laten maken, waarvoor ik veel ga uitzoeken.

Samen met manlief gebruik ik de lunch in onze gezamenlijke bedrijfskantine ( voormalige woonkamer, nu kantoor en tijdens lunch dus kantine) waar ik een nieuwe taak heb het verzorgen van de bedrijfslunch, die vandaag bestond uit een verse prei/mosterd soep en brood.

Kijk ik net door het raam en zie mijn rijdende bedrijfskantine er verlaten en triest bij staan, hij staat al een week op dezelfde parkeerplaats. ( dit overigens tot ergernis van onze dochter, maar das weer een ander verhaal) Nu ineens zie ik toch wel dat hij heel erg smerig is en sttttttt, ik weet ook wat voor puinhoop er binnenin is. Tja degene die verantwoordelijk is voor de schoonmaak had een drukke baan en geen tijd om op te ruimen.

Kijk weer iets toegevoegd aan de lange lijst van uitgestelde werkzaamheden. En bovendien ga ik nu hard op zoek naar recepten voor de bedrijfslunch.

 

In de tussentijd beste mensen wens ik jullie alle liefs en blijf aub gezond

 

Groetjes Aldy