- Mijn specialiteiten

Diverse behandelingen mogelijk


 

 Komt voor een cosmetische of voor een medische voetbehandeling, een voetreflexmassage.

U bent bij mij aan het juiste adres.

De pedicurebehandeling bestaat uit het verzorgen van de nagels, eelt/likdoorn verwijderen, kloven behandelen. Tot slot een korte afsluitende massage.

Ook kunt u kiezen voor een seizoensbehandeling. Dit is een pecurebehandeling uitgebreid met een scrub en een masker. Hierbij worden vaak andere geuren gebruikt, dit in overleg met de klant.

Tijdens een voetreflexmassage combineer ik de westerse en chinese massagetechnieken waardoor de massage uiterst effectief is. De voetreflexmassage kan als ontspannings massage gegeven worden of als therapeutische behandeling. Bij een voetreflexmassage worden ook altijd de onderbenen gemasseerd. Het is handig om een wijde broek aan te doen. Bv. een joggingbroek/

als medisch pedicure mag ik de volgende risicovoeten behandelen:

Diabetische voet
Reumatische voet
Spastische voet
Oudere voet
Verwaarloosde voet

Of u in aanmerking komt voor een vergoeding van uw pedicurebehandeling kunt u nakijken in de polisvoorwaarden van uw ziektenkostenverzekering.

Ik ben gespecialiseerd in:

nagelbeugels
nagelreparatie
antidruk technieken
ortheses
schimmeldiagnostiek
 

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.